Aug 112012
 

Det har varit en stor dag idag, min storebror Christian firar sin 50-års dag idag, detta med ett rejält kalas för nära och kära. Det bjöds på drinkar och det goda samtalet. En hel del kära återseenden och återupptagna samtal sedan förra gången man träffades, ytterst trevligt på det hela taget sett.

Samkväm, Christian Persson’s 50-års kalas

Helt spontant uppstod en enklare presentutdelning till födelsedagsbarnet och hustru som praktiskt nog fyller år på samma dag, prima planerat. Jag och AC hade inriktat oss på att ge bort en upplevelse, vi hoppas att den faller i god jord.

Christian Persson 50-år

Många av Christians gamla bekanta var på plats, även de nu kring 50-års sträcket, tiden går även för dem.

Samkväm, Christian Persson’s 50-års kalas

Vi bjöds till bords, en välsmakande buffé kunde vi som gäster bevista som i stora delar var hemlagat, ytterst gott, gjorde skönt i magen. Min favorit var de små ugnsbakade champinjonerna med rostad fyllning på toppen, riktigt gott.

Fader Sven

Mina föräldrar var som vanligt i prima form, goa och glada, jag är väldigt glad att vi alla kunde samlas, hela familjen för att gemensamt fira storebror Christian på hand 50-års dag.

Kvällen tickade på, det bjöds på drinkar och ännu mera samtal, man skall inte sticka under stol med att alkoholen är ett socialt smörjmedel 🙂

Jag och hustrun kände så småningom att vi behövde få oss vår skönhetssömn, det har varit en fantastisk dag, vi hoppas att Christian kommer få många glada minnen från detta underbara kalas.

Tack för att vi fick vara med och fira! Hipp Hipp Hurra!!

  One Response to “Christian 50-bast!”

  1. Härligt inlägg och fina bilder:) Nästa vecka får jag uppleva den fina presenten. /Christian

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*