Aug 122011
 

Jag sov lite konstigt under natten, vaknade till ett par gånger mer än vad jag vanligtvis gör, vet inte riktigt vad det beror på. Hoppas natten sömn blir bättre.

Hustrun och jag hade planerat att vi skulle klippa oss idag, så efter frukosten så gick vi ut på stan för att leta upp närmsta frissa som skulle kunna ta hand om oss båda.

Norra Kyrkogränden, Landskrona

Vi hade fått rekommendation att gå till Eddys för att få frisyrerna åtgärdade, nu var det inte så värst långt att gå, närmare bestämt mest runt hörnet 🙂 Vi hoppades på drop-in, men vi kom nog precis i senaste laget för detta för jag lyckades hinna bli klippt och hustrun fick en tid lite senare på dagen. Det är enkelt att vara karl och bara kräfva ekonomifrisyr, dvs en 4mm med trimmern, snabbt och enkelt.

Eddys, Landskrona

Dagen i övrigt har mest bestått av att hjälpa till med saker och ting som mina föräldrar behövde hjälp med, vi gjorde en lista som betades av bit för bit. Lådor flyttades, dator fixades och massa annat ordnades upp. Jag tror att vi hann med det mesta av vad vi skulle ordna med.

AC på gården i Landskrona

På gården har mina föräldrar låtit stockrosor växa upp, det är fint att via ögonen på dessa växter. Imorgon skall det bli bröllop här på gården och mycket för att miljön och inramningen är den rätta.

Stockrosorna på gården

Efter dagens arbete så rundade vi alla gemensamt av med en måltid på China Palace i Landskrona. Jag och AC tillsammans med mina föräldrar promenerade gemensamt genom staden. Mycket är sig likt i Landskrona, annat har förändrats, men det är så det skall vara i en levande stad.

Anne Catrine och Sven på China Palace

Maten var som brukligt god, dock var det vegetariska utbudet i buffén kanske lite skral, men mätt blev jag och det är det viktigaste.

Veg från Buffén, China Palace i Landskrona

Vi rundade av dagen med lite fortsatt pysslande, vi fortsatte med att gå genom saker och ting, kollade i lådor och pysslade med datorer. Klockan är mycket nu, jag och AC har rundat av dagen och har bara sömnen kvar att ta hand om. Imorgon är en ny dag.

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*