Mar 312010
 

På väg till jobbet passerar jag en stor ödetomt, att den är öde beror mest på att marken är så förgiftad att den ligger i kö för total sanering. Nåväl, denna tomten används oftast som lastbilsparkering, och även som vanlig parkering. På det hela taget sett fyller denna tomten en mycket stor funktion.

Det sker ingen snöröjning på tomten, så nu när snön smälter så börjar det dyka upp lite rara ting, ett av de mer udda tingestarna är en långtidsparkerad bil.

Långtidsparkerad bil

Sen dyker även de mer klassiska tingestarna upp, allt från hundträck till PET-flaskor. Det blir snart bråda dagar att samla upp allt detta skräp från våra gator.

På jobbet har jag fortsatt med förberedelser för mitt projekt i Östersund, tänkte passa på att visa hur detta lilla monster ser ut när jag staplat allt ovanpå varandra.

Ett litet monster

Snabb genomgång, överst ligger en hörlursförstärkare, sen kommer ett 24+24 kanalers ljudkort, sen en nätverks switch, den längst ner 2 stycken solidstate datorer som kommunicerar via nätverket.

På lunchen idag gick jag bara runt hörnet till Alp’s, där hämtade jag upp en veg-wook, inte alls så illa. Deras veg har blivit avsevärt mycket bättre de senaste året.

Alp’s har en rätt skön kombination, de kör Pizza och Thai, inte en helt självklar kombination, men den fungerar.  På Alp’s finns även ett litet altare där ägarna gett gåvor samt tänt lite rökelse, men jag undrar lite om gudarna helt uppskattar att de fått tobakko som gåva. Kolla på figuren längst in i högra hörnet.

Offeraltare på Alp's

Maten var i alla fall god som den alltid är, det är det viktigaste.

Väl hemma hade min älskade fru lagat god mat, tjejerna var åxå på besök, och maten avnjöts med stor glädje och muntra samtal.

Nu dags för lite dokumentär på TV’n.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*