Dec 282010
 

Dagen har varit stillsam, jag pulsade ner mot jobbet tidigt på morgonen, passar på när ändå älskade hustrun skall till  bussen för att rulla till sitt jobb. Vi brukar göra sällskap en bit på vägen när så är möjligt. På vägen ner så såg jag att nån stackare hade tappat en säck med grillkol över snön, kanske inte det vanligaste man ser i vintertider, svart och sotigt. 

Vad annars, ja, det har varit en bra arbetsdag, i lugn och ro har jag kunnat beta av det projekt jag håller på att färdigställa, lite telefon, mest är det dem som vill bränna innestående medel före årsskiftet, jag tycker det är lite konstigt att man inte kan flytta medel över årsskiftet och istället få bygga upp en större pott för re-investeringar när så behövs. Fast det är inte allt man skall förstå här i världen. 

Lunch, jupp, det blev en sådan även idag, så en snabb promenix upp till Lotus och hämtade en linsgryta, det var ju stängt igår, men idag var det öppet. Alltid väldigt gott. 

När jag passerade hörnet vid jobbet så kom det en doft av Bitumen mot mig, tyckte det var lite märkligt, för inte håller man på att lägga asfalt mitt i vintern. Men det var enklare än så,  för gatukontoret skulle flytta på en skylt, detta för att lösa två problem, ena är för att mota en notorisk felparkerare (japp, samma bil varje gång), och även för att underlätta för bussar och lastbilar. 

Asfaltsvärmare

 Så för att få asfalten lite mjukare inför grävning så hade man ställt en “grill” på platsen, fylld med grillkol, det doftade rejält av Bitumen, lite senare på dagen, då var en ny skylt upsatt, med stolpe och allt, får hoppas att det håller undan felparkerare, vi får se. 

Imorgon har vi ytterligare ett födelsebarn som skall firas, men det får vi ta imorgon. 

Gonatt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*