Dec 272010
 

Jag är glad över att vädret numera är så pass bra och vänligt att det inte gör nått att gå till jobbet på morgnarna, Är det för uschigt, så vill jag inte nått gärna ut i vädret. Men idag var det kalas!

Jobbet har rullat på bra idag, lugnt och skönt, det jag planerat att göra kan jag beta av bit för bit. Framemot lunch så traskade jag iväg ner mot stan, tänkte få mig lite mat i magen, men första stället dit jag tänkt mig var stängt, var visst nått med mellandagar, förstod inte riktigt… Vid Järnvägsstationen finns en restaurang där jag typ varit 2-3 gånger under de senaste 20 åren, varje gång har jag blivit besviken, de har aldrig haft nått vegetariskt att skryta med, så med mina förutfattade meningar, så gick jag helt sonika vidare 🙂

Is på Järnvägstationen

Det slutade med att jag hämtad mat på Sakura på Drottninggatan, en veg sushi, jo, jag är lite tjatig, men det är gott 🙂 Väl åter på firman så gnetade jag på fram till 17:30, en ny promenad ner mot stan, nu var det Malins 25-års dag som skulle firas, vi började med en gemensam måltid på Helt Enkelt, stora sällskapet, det var Jag, Ac, Malin, Hans, Frida, Jesper, Annki, Tomas och Ingvar. Maten var helt ok, inte lika bra som förra gången vi var där, men ibland får man ha lite svackor.

Malin 25-år

Vi slog alla till på lite olika rätter, förra gången jag var på Helt Enkelt så tog jag en väldigt god risotto, men man måste ju variera sig lite, så denna gång blev det en kantrarellfylld canneloni, jag uppskattar mycket restauranger som har ett par vegetariska rätter på menyn, så slipper man fråga om nått vegetariskt, svaret blir oftast “det kan vi ordna” och så kommer det in nått trött halvfabrikat. Här är maten lagad från grunden, det är i alla fall det intrycket jag fått. Gott och smakrikt!

Kantarellfylld Canneloni, Helt Enkelt

På returen hem fick jag åka med tjejerna i bilen, det var lite charmigt, för i parkeringsgaraget så skulle två lätt förvirrade damer backa ut sina bilar, ingen av dem brydde sig om att titta bakåt, så de smällde ihop sina bilar i mittengången… Jag undrar om en del människor föds utan förmåga att tillgodogöra sig sin omgivning och vad som sker runtomkring dem, då ingen personskada skedde, så rullade vi hemåt mot tårta och presanger.

Malin 25 år

Malin var lite extra glad idag, det är ju ändå hennes egen speciella dag, hennes 25-års dag, och snart så kommer Malin själv få fira födelsedagar hemma, för Malin och Hans har snickrat till en egen bulle i ugnen, så min älskade hustru, hon bli då mormor!

Tårtan!

Dagen är snart slut, vi har besök av Annki och Tomas, det är väldigt trevligt tycker jag. Jo, jag fick en stegräknare av min syster i julklapp, jag måste komma ihåg att ringa och tacka stort, idag har jag fått till cd 10.500 steg, det är grejer det.

Klart-Slut!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*