Sep 262012
 

Även så här mitt i veckan hinner man med lite arbete med renoveringen, golvet närmar sig drygt halvvägs, bara den mest krångliga delen återstår, men jag gillar resultatet än så länge. Det som ställer till det mest är att inget är rakt eller vinkelrätt, så som vanligt blir det mycket anpassning innan bitarna faller på plats.

Golvet snart klart

Framför den öppna spisen finns sen tidigare en betongplatta, det utrymmet har jag sparat ut ur golvet och tanken är nu att jag skall ta och kakla upp ytan, men vilket kakel skall man ta… jag har lite över sen vi gjorde badrummen och köket, så jag och hustrun plockar lite med bitarna för att känna oss in på hur vi vill ha det, men alla färgerna passar bra in, så vi får se hur det blir.

Svårt att välja kakel framför öppna spisen

Klockan klämtar för kvällsfika, så jag rundar av här och nu.

Tjing!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*