Sep 232011
 

Jag satt uppe en bra stund i natt för att jobba ikapp sånt som blivit lite liggandes, så först vid 3 tiden knöt jag mig för natten. Det blev således en sovmorgon för mig idag 🙂 Idag hade jag ett projekt att utföra, nämligen att hämta en ny bil till jobbet mitt. Av en händelse fanns bilen i Helsingborg, så det var bara till att ta pågatåget norrut för mig.

Nu lyckades jag klanta till det hela, så jag fick vänta på stationen i Landskrona i drygt 40 minuter, så jag vankade fram och tillbaks på perrongen för att röra på mig medans jag väntade.

Landskrona Station

Resan upp till Helsingborg tog inte mer än ca en kvart, men sen kom nästa utmaning, jag skulle ta mig till ett helt nybyggt område som med största säkerhet inte skulle finnas på taxichaufförernas GPS. Då taxi var enda möjliga transportsättet för mig, så fick jag guida chauffören till rätt område, för han hade ingen aning om vart gatan låg 🙂

Sista biten fick jag gå, för jag bad att få bli avsläppt när jag visste att vi var i närheten, och jag skulle ändå inte klara av att guida chauffören hela vägen fram. Så efter en kort promenad mellan kvarteren så var jag framme. En stund senare hade jag hämtat nya firmabilen, och så här ser den ut.

Ny firmabil

Resten av dagen var jag hos min far, det är skönt att se honom något piggare nu, men sjukhusmiljöer är inte så upplyftande.

Hematologen, Lund

Personalen på Hematologen i Lund är helt fantastiska, underbara snälla människor som gör ett makalöst bra jobb för att ta hand om både patienter och anhöriga, Kudos som greken skulle sagt.

Nu är jag åter i Landskrona, skall ta och jobba ett par timmar innan det blir kväller för mig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*