Sep 252011
 

De senaste dagarna har jag mest varit i Lund på sjukhuset hos min far, läget är något bättre men ännu inte helt bra. Alla som jobbar på Hematologen gör ett fantastiskt arbete, jag är mycket imponerad över vad de åstadkommer.

Mellan varven tar jag mig en svängom för att få lite andra intryck, idag hittade jag en liten utställning strax bredvid entrén till centralblocket, det var instrument från förr som förevisades. En stunds distraktion.

Utställning på Universitetssjukhuset i Lund

Även denna dagen är nu till ända, imorgon är det en ny dag.

 Tagged with:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*