Jul 062011
 

Klockan ringde tidigt denna morgon, jag hade en inbokad tid hos tandläkaren, inte min favoritgrej. Hustrun är fortfarande lite krasslig i halsen, mycket hosta och dåligt med ork. Locket för öronen håller i sig, tycker synd om henne. Så för att göra livet lite enklare så skjutsade jag henne till jobbet.

Nå, tandläkaren var det, jag stegade in som vanligt, gick till väntrummet och beskådade en udda leksak som säkert var ämnad att ge en stunds förströelse till de mindre kunderna. När jag väl kom in till tandläkaren så undrade vi båda vad det var som vi skulle hitta på för nått.

Hos tandläkaren

Jag brukar gå till tandhygienist två gånger per år, detta då jag har rätt kassa tänder. Upplägget är enkelt, för om min tandhygienist hittar nått som behöver åtgärdas av en tandläkare så blir jag separat kallad till detta. Men nu var det inget sånt som föranledde att jag nu stod där hos tandläkaren, det var helt enkelt en felbokning.

För att göra det bästa av situationen så sa jag att vi lika gärna kunde göra en undersökning, det skall ändå göras med jämna intervall, lite röntgen kommer säkert avslöja en trasig lagning eller varför inte ett hål som behöver lagas.

Sagt och gjort, efter en liten stund så hittade vi en gammal lagning som inte höll måttet lägre, lite borrande och fixande så var detta snabbt ordnat. Ett par kronor senare så tackade jag för mig, alla var glada och vi hade gjort det bästa vi kunde av situationen.

Fast jag fick varken klistermärka eller klubba för att jag hade skött mig, tycker det är lite synd 🙂

Imorgon kommer min bror Christian till Gävle, då blir det lunchdate, det ser jag fram emot.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*