Jul 072011
 

Idag var det dags för lunchdate med min bror Christian, han var ute på lite svängom och kom upp till Gävle precis lagom i tid för lunch. Igår hade jag gett lite instruktioner, eller rättare sagt adress till Nian, och det hade gått helt utan problem för honom att ta sig dit.

Christian på Sakura

Jag är i rätt många avseenden en vanemänniska, så även med maten 🙂 I vissa perioder kan jag utan problem äta samma rätt flera dagar på raken, är det mungott ena dagen, så är det mungott även nästa dag, och jag gillar god mat.

Vi hamnade på Sakura för att intaga varsin 12-bitars Veg Sushi, personalen där frågar mig inte ens om vad jag vill ha längre, enda frågan är om jag skall ta med mig maten, eller äta där.

Vi språkades om livet, universum och allting, en riktigt trevlig lunch måste jag säga. Och så blev jag ju bjuden, det är grejer det. Stort tack för lunchen Christian!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*