Jan 312011
 

Ja, jag var ju i Täby under dagen idag, sen hem till Gävle, äta middag med hustrun, hinna pratas vid lite, hon är så fin. Sen gick jag en sväng med lite papper till villaföreningen, och lagom till att jag kom hem igen så kom Frida, hon var snäll och skjutsade ner mig till stationen, dags att åka lite kvällståg, nu ner till Arlanda.

Tågstationen Gävle

Jag var väldigt glad att jag inte skulle åka med något av alla försenade tåg… mitt gick i tid, alltid nått att vara glad över 🙂 På Arlanda fick jag leta upp hållplats 18, en sådan finns utanför varje terminal, därifrån går det skyttelbuss till Connect Hotell, bra grej!

Hustrun och jag har bott på samma kedja tidigare, fast då i Nyköping/Skavsta, här ligger hotellet ca 7-8 minuters färd bort.

Hotellet är sådär lagom skojigt, det är ett funktionsdugligt men rätt trist hotell, men för nattens vila duger det bra.

Hotell Connect Arlanda

Rummet för kvällen, det är nr 123, inte mycket att orda om, det är en sovplats, inte mycket mer. På toaletten finns det ett stort fönster som vetter mot innergården och motsatta sidans rum, där kunde man vinka till andra som satt på muggen 🙂 Jag drog ner persiennen.

Rum 123, Connect Hotell, Arlanda

Ja, go’natt då, jag skall ringa till min underbara hustru, sen blir det sova av för hela slanten, klockan ringer tidigt imorgon.

Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*