Jun 302012
 

Som ett litet preludium till min kommande fölsedag så hade jag önskat mig att få inmundiga en festmåltid på Abyssinia i Stockholm. Den Etiopiska maten faller mig väldigt väl i smaken, äkta mungott kan jag lova.

Middag på Abyssinia, Ethiopisk restaurang i Stockholm

Det är alltid lika trevligt att komma till Abyssinia, hjärtligt bemötande och framförallt vet man att det garanterat blir god mat.

Jag och hustrun hade passat på att bjuda in Jesper och Therese på måltiden, som tur var så påminde jag Jesper om detta ett par dagar före, för det hade nog annars blivit två tomma stolar mittemot oss 🙂 Men som tur var så kom de och spisade tillsammans med oss.

Jesper och Therese

Maten slank ner utan problem, alla verkade nöjda och glada, så jag och AC föreslog att en efterrätt kunde intagas på Hard Rock, men efter lite funderande så blev det jag och AC som tog tunnelbanan dit.

En brownie och ett par stadiga drinkar senare så kände vi oss klara med dagen, när man börjar i tid så kan man vila sig mot kudden i tid, så det blev inget nattsuddande för oss inte.

Magen är mätt, kroppen är glad, jag har haft en underbar dag fylld med glädje, det är så det skall vara.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*