Jun 212010
 

Tidig morgon, var på jobbet vid halv 7, turbo fram tills att det var dags för avfärd söderut, jag om två av mina kollegor skall ner till Norrköping för att klara av lite efterarbete som orsakats av förseningar i ett byggprojekt.

En liten avstickare inom Kista blev det på vägen för att hämta upp lite arbetsmaterial samt lämna lite varor till en kund, det gick väldans fort för att vara Stockholm.

Väl framme i Norrköping körde vi igång med jobbet, full fart fram till 13, då blev det lunch, en klassiker, Fräcka Fröken och deras Veg Lasagne, gott må jag verkligen säga.

Glo

Vädret har varit kanon hela dagen, Norrköping är en stad som jag riktigt uppskattar, här är vackert, se detta fina bevarade och väl rustade industrilandskap.

Industrilandskapet

Vid 22:30 bröt vi jobbet för dagen, denna natt blir det nattvila på Hotel Grand i Norrköping, här har jag aldrig sovit förut, kommer säkert att bli bra.

Grand Hotel - Norrköping

Rummet, Nr: 337, är lite spartanskt och vätter mot vinterträdgården, vet inte om det är så spännande, ser mest ut som en takterass, kanske bättre på vintern som antyds av namnet.

Rum 337, Grand Hotel Norrköping

Jag hann med att få byta några ord med min älskade hustru innan hon somnade, det är så skönt att få höra hennes röst. Magen kurrar lite, blev ingen kvällsmat och nu är det på tok för sent att äta, får ta igen det imorgon till frukost.

Sov Gott!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*