Jun 222010
 

Kort sömn och snabb frukost, sen iväg till jobbet, det kommer besökare tidigt, så vi passade på att göra klart så mycket som möjligt innan dess, allt gick bra.

Modell Spårvagn Norrköping

Det var ett strålande härligt väder i Norrköping, riktigt sommarväder, hoppas det håller i sig nu när semestern snart tar vid. Hejdå Norrköping för denna gång.

Visualiseringcenter C

Jag och min kollega Tomas lastade bilen, och rullade sen hem mot Gävle och Norrland igen. När vi passerade Södertälje, så stod kvicksilvret på 23 grader, härligt varm och gott!

Väl framme i Gävle hämtade vi upp god mat hos Van Son, gemensam lunch följde på jobbet med alla i a+b gänget.

Den vägen som jag vanligtvis cyklar när jag skall hem finns det en stenmur, denna mur har de senaste åren börjat att luta misstänkt mycket utåt, tänk att trädens rötter har så mycket kraft att de kan trycka stora stenblock åt sidan.

Pressad mur

Min älskade hustru väntade hemma på mig när jag kom hem, och resolut bestämde vi oss för att fylla på kyl och skafferi lite, med hjulet begav vi oss till Willys, och vem hittar vi inte där om inte Malin.

Malin på jobbet

Det var fortfarande varmt och skönt ute, så vi körde in på Max och slog till på lite snabbmat, det funkade bra idag, helt ok mat. Malin anslöt lite senare när hon jobbat klart.

Maximalt!

Jo, lilla blomman som är på gång, så här mycket har hänt sedan sist, knoppen växer i sakta men stabilt mak.

Lilla blomman

Ses imorgon!

  One Response to “Pressad mur”

  1. […] jag ner mot jobbet för att sen rulla mot storstan. Jag brukar gå förbi en stenmur som har sett rätt ansträngd ut ett par års tid, men nån gång under natten så hade ett par block helt enkelt trillat ut i […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*