Apr 162013
 

Detta är starten på ett par dagars jobb i Stockholm. Tidig morgon traskade jag ner mot jobbet för att sen rulla mot storstan. Jag brukar gå förbi en stenmur som har sett rätt ansträngd ut ett par års tid, men nån gång under natten så hade ett par block helt enkelt trillat ut i trottoaren.

Trasig stenmur på Brynäs

Trasig stenmur på Brynäs

Det finns inte mycket att berätta om dagens arbete, jag håller på att driftsätta en liten liten del av en stor anläggning, så jag ta det steg för steg, bit för bit.

Lite av jobbet :-)

Lite av jobbet 🙂

Lunchen blev det inte mycket med idag, jag glömde bort att äta helt enkelt, det kan bli så när jag har för mycket att göra. Men då jag bor kvar i Storstan så passade jag på att klämma i mig lite dumplings på Holy Monkey – Centralstationen. Gott precis som vanligt.

Dumplings, Holy Monkey, Centralstationen Stockholm

Dumplings, Holy Monkey, Centralstationen Stockholm

Efter väl avklarad middag tog jag pendeln ut till Älvsjö, nattvilan var inbokad på Connect Hotel som ligger nästan i direkt anslutning till pendelstationen i Älvsjö, bara en liten bit att gå. Mitt rum var nr:19, ett så kallat quick sleep room.

Mitt rum var helt utan fönster vilket jag inte var riktigt förberedd på, för när jag tidigare bott på andra Connect Hotel och i quick sleep så har det åtminstone funnits ett fönster mot yttervärlden, så var inte fallet denna gången.

Rum 19, Connect Hotel Älvsjö

Rum 19, Connect Hotel Älvsjö

För att lyfta stämningen något så har jag festat loss på en påse med NonStop..

Gonatt!

  One Response to “Ett par dagars jobb i Stockholm”

  1. Hotellet ser hemskt ut. Har de hämtat inspiration från de japanska kapselhotell? Se http://www.links.net/vita/trip/japan/lodging/capsulehotel/. Christian

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*