Mar 182013
 

Klockan ringde tidigt i morse, jag skulle ner till Regalskeppet Vasa för att göra ett snabbjobb tillsammans med en av mina kollegor. Jag hade tur och fick skjuts ner till storstan, vilket var tur, för tågtrafiken hade havererat totalt idag. Det var nått med att rälsen kanske var skadad för att ett godståg kört mellan Gävle till Södertälje med trasigt hjul. Jaja, det är nog inte meningen att tågen i Sverige skall fungera mer än sporadiskt numera.

Modell av Regalskeppet Vasa - Vasamuseet Stockholm

Modell av Regalskeppet Vasa – Vasamuseet Stockholm

Jobbet gick bra, inga problem utan allt gick som på räls 🙂 Skämt å sido, jag skulle vidare ner till Läckö och skulle åka tåg ner till Skövde för att sen byta till buss. Det gick faktiskt riktigt bra, jag hade förväntat mig det värsta, men för en gångs skull tillstötte inga problem alls. 🙂

Jo, jag fick en mycket trevlig stolsgranne på tåget, Elisabeth Ohlson Wallin, innehållet i samtalen lämnar vi därhän då samtalen som sker på tåget stannar på tåget, men jag måste säga att det var ett mycket trevlig och givande möte i all sin enkelhet.

Mycket buss blev det, från Skövde till Lidköping, springa till affären för att handla mat, mer buss, Lidköping till Spiken, där jag blev hämtad i bil.

Buss mellan Skövde till Lidköping

Buss mellan Skövde till Lidköping

Dagens resor var över, nu återstår kreativt arbete tills att dagen skall rundas av.

Hej Hopp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*