Mar 142013
 

Jag var ner en våning på kontoret häromdagen och upptäckte att min kollega skulle behöva en ny laptop. Snäll som jag är så fixade jag till det nästan per omgående, en blå och fin Windows laptop med nästan helt magiska egenskaper (och några mindre tillkortakommanden)

De självklara sakerna är på plats, hopfällbar, bildskärm, tangentbord och naturligtvis blå, vad annars så säg 🙂

Fläktlös och stryktålig laptop

Fläktlös och stryktålig laptop

Denna unika skapelse kommer garanterat aldrig att krascha eller på något annat sätt att gå sönder vid normalt användande. En laptop av detta slag är helt och hållet “solid state“, dvs det finns inga som helst rörliga delar som med tiden kan gå sönder. Lagringsutrymmet är strategiskt placerat under det löstagbara tangentbordet.

Bildskärmen kommer med ett enklare insynsskydd som utgör ett litet stopp för nyfikna ögon, det hittar man inte på många andra likartade modeller. Självklart går det utan några som helst problem att byta bild på skrivbordet, precis som på vilken annan laptop som helst.

Detta är en riktig räzer, hastigheten på datorn är precis så bra som man vill att den skall vara, det är bara att blunda och önska, sen låta fantasin flöda fritt.

Priset för denna laptop är nästan försumbart, tekniken bakom huven är så enkel att alla och envar kan sätta ihop en laptop av denna modell.

Det är fantastiskt vad den tekniska utvecklingen har i sitt sköte!

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*