Mar 192012
 

Efter dagens jobb så var det bokat Tupperwareparty hemma hos oss, det var Malin som hade arrangerat ihop denna lilla tillställning, så jag fick dra mitt lilla strå till stacken och gjorde mitt bästa för att få lilla Charlie intresserad av att sova 🙂

Tupperware på display

Både jag och min älskade hustru har haft mycket stor nytta av Tupperware’s prylar under årens lopp, det har alltid varit prima kvalité, och framförallt så håller prylarna år ut och år in.

Egentligen är det lite konstigt att Tupperware enbart säljer sina prylar genom hemmapartyn, för spontant sett tror jag att det skulle gå utmärkt att sälja dessa prylar i butiken, men men, det finns säkert nån affärsidé kring det hela.

Go’Kväller

  One Response to “Tupperware på besök hemma hos oss”

  1. Hej! jag tror att Tupperware tjänar mer på att sälja hemma hos folk. Priserna är säkert högre än affärspriserna?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*