Apr 232012
 

Min fina underbara härliga hustru skall iväg på ett rejält äventyr idag, hon har haft fruktansvärda problem med ryggen under många år, men nu verkar allt äntligen kunna lösas, idag skall hon åka till Uppsala för att genomgå en operation.

MFF - Min Fina Fru

Så jag passade på att möta upp på stationen för att vinka av hustrun, önska henne lycka, kramas lite och bara hålla om.

Håller alla tummarna för att detta skall gå bra.

Häpp!

  2 Responses to “Världens finaste hustru”

  1. Hej på er!
    Först i dag, 6/5, tittar jag in hos olika bloggare som jag brukar följa och upptäcker att din kära hustru har genomgått operation. Jag hoppas att allt gått bra och att ni båda mår toppen. Hälsa henne så mycket från mig.
    Vänligen
    mimsan

    • Hej Mimsan, tack för omtanken, hustrun är på bättringsvägen, med kryckor på tur runt kvarteret så blir det bättre dag för dag. /Stefan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*