Apr 232010
 

På Park Hotel där jag bott denna veckan, eller som de själva kallar sig “Fawlty Towers”, så uppvisar de en stor uppskattning för den klassiska TV-serien med samma namn. Nu när John Cleese skall komma till Linköping så frågade jag personalen på hotellet om de får John som hotellgäst, och svaret som kom var att de “jobbar på det”. Jag hoppas verkligen att det går i lås.

Förmiddagens jobb var mest en fortsättning på gårdagen, en hel del saker skall göras innan allt är i ordning, men det går bra för mig.

Jag rullade hemåt vid 11 tiden, så när jag passerade Nyköping så kurrade det friskt i magen, så det blev en paus på Max. Jag kom tydligen i början på lunchrusningen, så det blev lite körigt för personalen, orderna bongades, brickorna ställdes fram på rad, och så var det den lilla detaljen att det skulle ju fram mat på brickorna åxå, men det tog sin lilla tid. Stämningen var dock mycket god bland oss som väntade på maten.

Brickor på kö väntandes på mat

Max nya Falafelmål är riktigt najs, det är gott. Måltiden afnjöts med bönsallad och en DN och rundades slutligen av med en kopp kaffe.

Falafelmål med bönsallad

Det var rätt tjock trafik från Sötälje upp till Uppsala, men en rätt charmig firmabil passerade jag på vägen, med den klatschiga slogan “Har du PMS?” med stora bokstäver på sidan.

Har du PMS?

Vid en närmare granskning var frågan: “Problem Med Skrivarna?” Säkert många timmars jobb bakom den marknadsföringen.

En av våra katter, Tisdag, är en gottegris utan dess like, och hon är så att säga “fast” på kattgodis som innehåller malt. Inte alla sorter funkar, bara vissa. Och på vägen hem idag så åkte jag via Lidl i Uppsala, där hittade jag en av Tisdag’s favvisar.

Kattgodis DeLuxe

Så nu är det bara för Tisdag att kavla upp ärmarna, för här kommer det kattsnirr enkom för dig! Bon apetit!

Tant Tisdag

Nu blir det lite födelsedagsfirande för Mathias fyller år idag, det skall vi fira med god mat och tårta!

Hipp Hopp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*