Feb 282013
 

Dagen för hemresa, det har varit en fantastisk vecka i London, en lätt överdos av musikaler och många andra härliga upplevelser. På flyget hem fick vi även skåda vackra Skagen från ovan, det var en mäktig upplevelse, men om det senare.

Efter frukost så packade vi ihop alla våra tillhörigheter, det var mycket shopping som skulle ner i väskorna men vi löste det på något sätt. Jag hade med mig en resväska av modell äldre som man fick bära, den väskan skall jag omgående slänga när jag kommer hem och istället enbart använda mig av väskor med hjul framöver 🙂

AC och Frida släpar väskor - Hotel Saba London

AC och Frida släpar väskor – Hotel Saba London

Vi checkade ut från Hotel Saba och begav oss iväg till Hammersmith för att åka vidare till våra respektive flygplatser, jag och AC skulle till Gatwick medan Frida hade sitt flyg på Heathrow, det kan bli så ibland 🙂

Jag och AC åkte till Victoria station för att ta Gatwick Express ut till Gatwick Airport, det är en mycket smidig resa att göra, inga byten utan tåget går direkt ut till flygplatsen där vi checkade in våra väskor och sen begav oss ut till gaten där vi festade loss på var sin glass, gott gott.

Stefan och Anne Catrine på Gatwick Express

Stefan och Anne Catrine på Gatwick Express

Flyget var lite försenat på grund av vind, men det var inget som vi märkte mycket av. Det var Norwegian vi flög med, men planet som sådant verkade mest vara ett riktigt gammalt SAS plan. Flygrutten gick via Danmark, så vi fick oss en riktigt bra vy över Skagen på vägen in mot Sverige. Vi var där för ca 10 år sedan, det är ett ställe som jag gärna återkommer till fler gånger, jag minns att det blåste en hel del och att jag av en ren slump träffade en gammal kollega som satt på en utomhusrestaurang och läskade upp sig på en pilsner 🙂 Det är en lite värld helt klart.

Skagen sett från flygplanet

Skagen sett från flygplanet

Vi har nu kommit hem till Gävle igen, fulla av intryck som skall smältas, men inget är som att komma hem igen, man kan slappna av och åter låta vardagen komma till en igen.

Hela denna resa rundas av med en bild som Frida tog häromdagen, det är jag och älskade hustrun vid Paddingtons tunnelbana.

Stefan och Anne Catrine vid Paddington

Stefan och Anne Catrine vid Paddington

Jag och älskade hustrun gör så gott vi kan för att fylla vår påse med upplevelser, i både det lilla och i det stora, det känns helt klart som om denna vecka varit ett mycket bra tillskott till den samlingen.

Nu är det bara en dag kvar till helg, så Tack för idag, Slut för idag.

  2 Responses to “Hemresa från London tillbaks till Sverige via Skagen”

  1. Intressant att läsa om det fullspäckade programmet. Mycket upplevelser på kort tid. Att blogga är bra för processen att bearbeta alla intryck. Broder i Solna

    • Helt klar, nästan så att det blev lite överdos på inytrycken, men genom att skriva lite om alla upplevelser så får man en struktur på det hela.
      /Stefan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*