Jul 042014
 

Dagens äventyr, jag och älskade hustrun har varit på Cirkus Scott med Kapten Kaos. Han fick detta i födelsedagspresent när han för ett tag sedan fyllde 3 år. Det börjar bli en stor grabb!

Ute vid travbanan i Gävle hade Cirkus Scott monterat upp sitt enorma tält.

Cirkustältet

Cirkustältet

Förväntan var stor, för min del har jag inte varit på cirkus i tält på bra länge, däremot var jag och hustrun på cirkusen i Riga, den var verkligen väl värd att besöka. Dock skall man veta att cirkusar i Lettland har avsevärt mer levande djur, och att den djurhållningen kanske inte är världens bästa. På Cirkus Scott så har man avvecklat de flesta djuren, nu finns det bara kvar häst, hund och fågel.

Temat på föreställningen var “Pirater”, så det fick bli så att vi handlade in ett plastsvärd med blinkande lampor och lite ljud till den lille mannen, dyrt som attans, 100 spänn gick det kalaset på. Det fanns även några små attraktioner före föreställningen som man kunde låta barnen åka, även de var rundligt tilltagna på prislappen. Men grabben var glad, det får man vara nöjd med.

Kapten Kaos

Kapten Kaos

Inne i tältet flödade det blå ljuset, en dimma skapade stämning, föreställningen var redo att starta och jag stängde ner kameran.

Cirkus Scott / Piraterna

Cirkus Scott / Piraterna

Det är viktigt att spara godbitarna till publiken som kommer och ser föreställningen, så jag vill inte avslöja innehållet, men jag kan varmt rekommendera alla och envar att ta med sig sina barn och gå till Cirkus Skott, för cirkus skall upplevas live.

Kapten Kaos var mycket nöjd över sin födelsedagspresent, det var huvudmålet.

Häpp!

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*