Dec 292014
 

Julen är nu överstökad och klar, det har varit mycket för mig med allt som sker kring julen. Det är en hel del måsten som skall stökas av och jag försöker hitta plats för mig själv nånstans mitt i allt detta. Det är under helger som denna som jag är evigt glad över min älskade hustu, det är min fasta punkt här i livet.

Av lite praktiska skäl hade vi delat upp julen i omgångar, men under granen låg det julklappar från Tomten, det glädjer mig mycket. Jag hoppas även att de presenter som jag och min hustru lagt under granen fallit i god jord.

Årets Julklapp 2014

Årets Julklapp 2014

Ett par av de presenter som ligger mig närmast hjärtat var gåvan till Majblomman och en get som donerats till Barnmissionen. Detta är gåvor som kommer andra människor till dels. Jag har redan mer än vad jag behöver, så det känns helt rätt att önska sig sådant som kommer till glädje hos någon annan.

En annan present som jag fick av Frida, var ett ypperligt exemplar av en “Stenar mot välbefinnande“, en graverad sten med inskriptionen “Glöm inte bort att du är värdelös <3” Denna sten är gjord av Maria Klang, hon har även en hel del andra fantastiska stenar i sin kollektion, jag kan varmt rekommendera ett besök till hennes web-butik.

Inskriptionen innehåller så mycket mer än bara texten, det är även stor humor och glädje för mig att läsa texten som går helt tvärs emot alla lyckliga budskap som skall pushas ut i tid och otid.

I köket värmer mig 2015 års Jan Stenmark kalender, den räcker hela året ut, kanske ännu längre än så om man har tur. Passa även på att skaffa dig ett eget exemplar av Jan Stenmarks kalender för 2015, eller någon av hans eminenta böcker på Kartago Förlag.

Jan Stenmark Kalender 2015

Jan Stenmark Kalender 2015

I all enkelhet passar jag på att önska dig ett gott nytt 2015!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*