Apr 172015
 

Vissa dagar är tyngre, detta var en av dem som man egentligen inte var sugen på att uppleva, men likväl är det så att allting har sitt slut här i livet.

En av våra grannar har för en kort tid sedan gått bort efter en kortare tids sjukdom, och idag var det då dags för begravningsgudstjänst i Staffans kyrka här på Brynäs för Börje Skoog

Begravningsgudstjänst - Börje Skoog

Begravningsgudstjänst – Börje Skoog

Mina minnen av Börje är enbart varma och goda, jag lärde känna denna fantastiska man i samband med att jag och min älskade hustru köpte vårt hus. Jag minns den glädje som genast mötte oss av, ett välkomnande och inbjudande till gemenskapen.

Under alla dessa år som vi delat staket med varandra så har vi haft många och härliga samtal, om allt mellan himmel och jord. Ett av de bästa minnena var när vi träffades mot höstarna till för ett litet knytkalas grannar emellan. Då brukade alltid Börje ta fram dragspelet och förgylla festligheterna.

 

Jag är mycket stolt över att jag fått lära känna Börje Skoog, minnet kommer leva vidare inom mig.

  One Response to “Begravning av Börje Skoog”

  1. Tack för dom fina orden om min pappa

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*