Oct 182014
 

Efter ett par hektiska dagar passade jag och söta hustrun på att åka till Stockholm för att titta på Jonas Gardell och hans show “Mitt enda liv”, denna spelades på Intiman.

Vi traskade iväg från vårt hotell Clarion Tapto, det inte mer än ca 10 minuter, lite småregnigt, men det var skönt att få röra på sig innan showen började. Det var fullsmockat in till sista plats, jag och hustrun satt på olika rader för det var ströbiljetter som vi lyckats få tag på, men men, det går bra det med.

Jonas Gardell - Mitt enda liv, Intiman Stockholm

Jonas Gardell – Mitt enda liv, Intiman Stockholm

När showen varit igång en ca 5 minuter så trillade det in ett gäng eftersläntrare.. ja, vad skall man säga. Hade jag fått råda så skulle inte dessa släppts in, det är inte särskilt trevligt med den sortens avbrott. Den typ av show vi bjöds på hade dock lite svängrum i sig, så jag måste säga att Jonas Gardell skötte dessa eftersläntrare på ett bra sätt.

Under nästan 2 timmar bjöds vi i publiken på en form av underhållning som mest var reflektioner ur Jonas Gardell’s liv, nu kretsade mycket kring att han är i 50-års åldern, men i övrigt var det ungefär som om artisteriet inte utvecklats det minsta, jag hade verkligen önskat att han skulle ta sig ur sin comfort-zone och ge sig i kast med att berätta om något som inte enbart är hemmaplan för honom, det kändes helt enkelt uttjatat om jag skall vara helt ärlig.

Bitvis var det enligt min smak rätt tråkigt, mycket beror nog på att Jonas Gardell med sina reflektioner kring livet försöker öppna upp dörrar i publikens sinnen, men när dörrarna redan är vidöppna och fladdrar för vinden så blir det rätt ointressant i mitt tycke.

Jonas Gardell - Mitt enda liv, Intiman Stockholm

Jonas Gardell – Mitt enda liv, Intiman Stockholm

Efter showen lommade vi tillbaks till vårt hotellrum, även morgondagen skall tas omhand, så det är hög tid för min skönhetssömn.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*