Jan 092015
 

Äntligen, jag har fortsatt gott hopp till den tekniska utvecklingen, idag fick jag med posten ett exemplar av en helt ny typ av LED lampa, nu med nått som ser ut som glödtrådar. Efter lite laborerande konstaterade jag att den fungerar ungefär som en gammal hederlig glödlampa, dimbar med vanliga väggdimmern och med ett varmt härligt sken.

LEDLampa med glödtrådar

LEDLampa med glödtrådar

Min gissning är att denna typ av lampa kommer att finnas i vartenda hem inom ett år, och att vi sen slipper alla fula lågenergilamor, för detta var mumma kan jag säga.

Tjing!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*