Sep 272010
 

Halv 5, 04:30 ringde klockan, mitt i natten… Frukosten blev mest pliktskyldig, jag är inte så intresserad av att äta frukost mitt i natten. Även katterna tittade storögt och undrade vad jag gjorde uppe så tidigt på morgonen.

Dagen hade lite resande inplanerat, kl 05 blev jag upphämtad och bilen rullade söderut genom Stockholm och vidare mot Norrköping. Tack vare att vi var så tidiga iväg så undkom vi alla köer i Stockholm, skönt att slippa det.

Norrköping 08:15

I Norrpan var det fullt vägarbete på gatan dit vi skulle, så det blev till att bära verktyg och arbetsmaterial, sen gick allt som en räkmacka, det var ingenting som krånglade, det får man vara glad över. Så efter ett par timmar så var vi på väg norrut igen, med en tankning av bilen med efterföljande lunchpaus i Katrineholm. Väl framme i Västerås klarade vi av uppdraget rätt fort, här går det undan, för snart var vi på Statoil och fyllde på med lite kaffe, gott!

Nordanbymotet, Västerås

Dagens alla uppdrag var avklarade och bilen siktades norrut mot Gävle igen. Jag gjorde lite inre tjänst, dagen har varit lång, men vägen genom skogen är bekant. 11 timmar efter avfärden, och 600km senare tornade Gävle upp igen, det har varit en lång dag må jag säga.

Efter lite pappersarbete traskade jag hemåt, det är höst i luften fast varmt ändå på nått sätt.

Gävle i höstskrud

Nu har jag, AC och Frida fått lite kvällsmat, dagen är slut, så är även jag. Nu är ett av kvällens mål att inte somna på soffan, hoppas jag klarar det.

Jo, Idol på TV, rätt kul och bitvis rätt mycket falsksång, hoppas det blir bättre under säsongen.

Hej Hopp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*