Apr 232014
 

Idag på lunchen tog jag en sväng upp till centralstationen för att köpa mig en glass och en kopp fin-fika. Det var en hel del folk inne på pressbyrån, så jag tog det lilla lugna, hade ingen större brådska, mitt norra öga fick syn på en helt ny variant av Ahlgrens Bilar, denna gång var det Glassbilar som stod på påsen, sagt och gjort, jag slog till på erbjudandet med 3 för 45:-

Min tanke var nu naturlighets inte att jag själv skulle mumsa i mig dessa, utan de skulle ges till hustrun som en simpel gåva.

Ahlgrens Glassbilar

Ahlgrens Glassbilar

Tanken var god, alltså med Glassbilar, men jag kan säga att de inte var nått vidare, de smakade helt enkelt inte “bilar”. Störst skillnad var att de hade med en citrussmak, den kändes helt fel.

Nåväl, nu har jag provat även denna variant, det blir inte fler försök.

För övrigt är det skit att Cloetta köpte upp fabriken i Gävle för att enbart lägga ner den, sånt gillas inte nått vidare, men nu är kapitalismen rätt ovänlig i många perspektiv.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*