Oct 222012
 

Efter ett par timmars jobb nu på morgonen traskade jag ner till stationen i Gävle för att åka med tåget till Karlstad, ett litet stenkast kan man tycka.Tills för något år sedan gick det bra att jobba medan man åkte tåg, men det har nu SJ effektivt satt stopp för genom att köpa in skittåg som kränger så illa att det knappt går att göra nått annat än att titta rakt ut i luften.

Jag samtalade lite med en av konduktörerna, deras arbetssituation är ännu värre, det sliter tydligen mycket på deras ben, knän och fötter på grund av allt parerande när tågen kränger, gungar och har sig. Jag tycker synd om dem.

Stora Torget, Karlstad

Målet för dagen var Stora Torget i Karlstad, det är en fortsättning på ett tidigare uppdrag som jag gjorde på Gotland häromveckan, kul att återser bekanta platser.

Jag hade inte bokat nått boende, så det fick jag ordna till innan arbetet körde igång, som tur var fanns det lediga rum på Elite hotel, precis runt hörnet från torget, så mitt rum för natten blev rum nr 139.

Rum 139, Elite Hotel, Karlstad

Klockan har hunnit bli rätt sen nu, min “middag” kom från pressbyrån, inte så upphetsande men näring måste man få i sig vare sig man vill eller ej.

Ser fram emot morgondagens frukost 🙂

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*