Aug 262011
 

Jo, det är fortfarande renovering som pågår för fullt, slitigt för kroppen, till på köpet börjar jag få ont i nedre delen av benen, tror det är en rätt rejäl träningsverk. Att släpa upp byggskivor och allt annat material som behövs tar på kroppen. De långa dagarna gör ju sitt till. Det går inte att slarva med grundarbetet vi renovering, allt slarv får man surt tillbaks längre fram. Och så får jag ta hand om alla dumheter som tidigare renoveringar orsakat…

Jag och älskade hustrun var en en sväng ner på stan idag, ett besök på Claes Ohlson för att införskaffa lite attiraljer, bland annat så har vi städat ur alla gamla plastgalgar och har införskaffat nya i trä, skönt att bli av med plastskräpet.

Actionbild på älskade hustrun

Efter gårdagens besök hos tandhygienisten så har jag fortfarande lite ont i tänderna, det är en grundlig rengöring, men det känns nästan som om tänderna är på väg ut 🙂 Sen fick jag varken klubb, klistermärke eller ens en låtsastatuering, annat var det förr.

Tåget över Brynäs

Arbetet går framåt på ovanvåningen, men än så länge ser det mest ut som rena kaoset fast skenet bedrar, mycket är gjort, snart är det bara ytskikt som är kvar. 🙂 Skojjar bara, det är massa jobb kvar innan detta rummet är helt färdigt. Imorgon skall jag isolera taket och dra frånluftkanaler från murstocken ut i rummet, vill ju gärna att det skall vara bra med luftväxling i rummet.

Blivande gästrummet

Lite fritid har jag fått till den senaste tiden, dvs nån liten timme efter avslutat arbete och nattsömnen, då har jag kikat på en webb-publicerad serie som heter “The Guild“, avsnitten är korta, mellan 6-9 minuter, så det går fort att avverka en säsong. The Guild handlar om samspelet inom en grupp människor som spelar ett datorspel, de har formerat sig i en klan. Rätt dråplig serie med verkligen udda karaktärer.

The Guild

Nä, nu är det dags att nanna kudden, jag är trött i kroppen.

Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*