Jul 102014
 

Fantastiskt tidig morgon, upp med tuppen, dvs vid 5 snåret för att sedan få i mig en snabb frukost på Radisson Blu / Gardermoen. Nu är det tack och lov bara ca 200 meter att gå mellan hotellet och flygplatsen, så jag var ändå rätt nöjd med tillvaron.

Inne på Gardermoen var det typ en liten miljon resenärer som skulle iväg på allehanda resor, det var absurt mycket folk på plats. Jag passade på att skicka ett meddelande till en kollega som skulle ansluta på flygplatsen och förvarna honom på att det kunde vara rätt körigt, det visade sig att han hade skaffat Fast Track, så han var genom security före mig 🙂

Flygresan upp till Alta gick bra, sen återstod en rejäl bilfärd till Karasjok, naturen har kommit igång på de flesta ställen, men det fanns områden kvar där björkarna ännu var utan löv.

Sapmi Park, Karasjok

Sapmi Park, Karasjok

Uppdraget som sådant genomfördes utan några större problem, det var ett litet glapp som skulle åtgärdas, sen återstod mest att provköra, provköra och provköra den visuella upplevelsen inne på Sapmi Park.

Efter dagens jobb, ja då blev det en sväng till Bivdu pub, det är en form av pub/pizza/hak bakom Statoilstationen i Karasjok, vid första anblicken kan det mest se ut som ett ombyggt garage, men skenet bedrar, den pizza som serverades var riktigt god, så även den tillhörande ölen. Har ni vägarna till Karasjok, så missa för allt i världen inte Bivdu pub.

Bivdu pub Karasjok

Bivdu pub Karasjok

Dagen var väl i och med detta nästan klar, men man märker inte så mycket av att det är natt för solen vill inte riktigt gå ner så här på sommaren., så här såg det ut utanför mitt fönster alldeles nyss.

Midnattsol, Karasjok

Midnattsol, Karasjok

Godnatt, imorgon är det en ny dag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*