Jun 042012
 

Hipp Hipp Hurra!!

Idag är det Charlies 1-års dag, så vi rullade ut till Totra för att fira den lilla guldklimpen på hans första födelsedagskalas. Malin hade bakat tåror och kakor, fixat fixa på löpmeter, vi blev alla mycket väl förplägnade, mums!

Charlie 1-år firas med tårtkalas

Moster Frida tog hand om matandet av Charlie, jag tror att han gillade sötsakerna, kanske vill han bara ha sånt framöver.

Moster Frida och Charlie

Sen var det ju det här med presenter, när man är så liten som Charlie är, och med en stor stjärnfamilj så blev det ju en hel del, för alla vill vi ju skämma bort han lite tillmans, då det blev rena julafton för honom idag, han sken som en solstråle den lille mannen.

Hans och Charlie

Pappa Hans, Charlie och Mamma Malin

Ja det är härligt med barnkalas, det gör vi gärna om igen, förresten skall vi göra det på Lördag, då blir det ännu ett kalas för Charlie då med grannar, ännu mer släkt och vänner till värdfamiljen.

Både jag och min älskade hustru önskar Charlie all lycka till i livet, han leve, Hipp Hipp Hurra!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*