Sep 232012
 

Idag har det hänt, jag och söta hustrun inhandlade 8 paket med laminatgolv idag, det är en rejäl packe, både för bilen och för plånboken, men vi vill inte göra något som vi inte tycker blir bra, så bara “billigt” fungerar inte för oss, det är dock något som man skall dras med rätt många år.

Laminatgolv

I vårt hus finns inte många räta vinklar, så mycket specialbitar har jag fått göra, värst var det vid balkongdörren, där fick jag lixom lägga golvet åt fel håll beroende på att det finns en liten utstickande smatt i vägen.

Laminatgolvet är på gång

Klockan har nu tickat på, jag har tagit mig ca 1/3 genom läggningen, hade det varit mer raksträckor så kunde allt varit klart, men så är nu inte livet 🙂 Undergolvet i sig är sådär lagom rakt, det blir lite pyssel med underläggsfluffet för att få saker och ting någotsånär plant.

Laminatgolv på gång.

Baksidan med att lägga golvet är att jag nu måste vara mer försiktig, inget mer slabbande med färg, eller tappande av verktyg, för då blir allt förstört, och det vill jag ju inte.

Kvällsfikat är nu på gång, så vi får hålla här för idag.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*