Oct 142010
 

Den goda solen tittar fram, längre och längre ner mot söder smyger solen under höstdagarna, löven håller på att ge upp, det mesta är gult nu, kylan på morgonen är inte riktigt bitande ännu, men det är inte långt borta nu.

Höstande gräs

Det tar någon timme för solen att komma till ro vid denna årstiden, jag såg min skugga när jag gick hem från jobbet, den var kring 25-30 meter lång, nån gång för länge sedan hörde jag att man fick lov att börja dricka på kvällen först när skuggan var längre än en själv, då blir det att starta nånstans kring lunch nu när hösten är i full fart.

Den goda solen

Hustrun har idag varit och fått det trasiga fingret opererat, läkaren sa att det som såg ut till att vara ur led även var brutet, nåja, hon var i goda händer och nu är högra handen som en stor boll, det blir sjukskrivning ett par veckor på detta. Jag skall göra mitt bästa för att ta hand om henne.

Min älskade inlindade hustru

Jag lagade lite kvällsmat idag, det var inte så avancerat, tjejerna ville ha stuvade makaroner med stekt falukorv, så det kirrade jag till och alla var nöjda, själv värmde jag bara nån grönsaksbiff, det blev inte så gott, däremot var min stödvila efter maten prima, nackdelen är ju bara att kvällssömnen blir lite lidande.

Även detta bladet är nu vänt, imorgon skriver vi fredag i boken, vi får se vad den dagen har i sitt sköte.

Natt!

  2 Responses to “Den goda solen”

  1. Hallå! Skönt att höra att Anne Catrine är i goda händer. Det är bara att fortsätta pyssla om henne. Det känns riktigt lyxigt att jag själv kan duscha precis när jag vill nu. Lyx! Ha en trevlig helg.

  2. AC! Håll humöret uppe. Allt har en övergång. Efter regn följer solsken!!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*