Apr 092012
 

Påsken är snart till ända, vad har jag hittat på, tja, lite renovering på ovanvåningen, isolerat och dragit en del ventilationsrör. På sommaren kan det bli hysteriskt varmt där uppe, så jag hoppas att mina åtgärder kan lösa en del av problemet framöver.

Men sen har på tok för mycket tid ägnats åt att titta på tv-serier, eller rättare sagt så har jag tittat på dessa serier via internet, det finns så mycket kul sidor 🙂 Det är via http://watchseries.ma/ som jag hittat en bra källa till dessa serier.

Först blev det två säsonger av Doctor Who, dvs 26 avsnitt 🙂

Doctor Who

Doctor Who är verkligen en serie som blivit bättre med åren, första avsnitten sändes redan 1963, fast då var det en trist serie som mest handlande om resonerande, numera är det mer handling och action, mycket mer i min smak.

Nästa serie, två säsonger av Torchwood, det är en spin-off på Doctor Who, jag har sett de tidigare säsongerna men upptäckte att det fanns två till, så de har jag nu klämt.

Torchwood

Men nu är jag klar med dessa serier, känns bra, nu är jag redo att gå ut i världen som en ny människa 🙂

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*