Jun 182010
 

Det är en fin tid på året, solen lyser mest hela dygnet, och även om utsikten från mitt rum kanske inte var den mest spännande så är det i alla fall en utsikt.

Utsikt från Rum 215

Gårdagen avslutades vid 21 tiden, strax därefter somnade jag typ omgående. Idag var planen att färdigställa vårt arbete, provköra alla system, uppstarter och nedstängningar av alla system.

Arbete på kartan över Norge

Jag passade på att ta en snabb svängom på bygget. det finns en del rätt kul grejer. Trummor som dessa har jag aldrig sett tidigare.

Udda trumset

En av de prylarna jag har byggt om är en Jukebox, på utsidan ser den helt normal ut, men numera kommunicerar den även med nätverket och fungerar som en interaktiv input där besökarna kan aktivera olika händelser.

Interaktiv Jukebox

Det finns ett flertal andra saker i bygget som jag har jobbat med, och här ser ni mina små monster som hanterar mina system.

Fyra små monster

Mot eftermiddagen var allt arbete slutfört för denna gång, det blir säkert en svängom till hösten, men det får vi ta då.

På vägen ut ur Trondheim stannade vi till vid Lade på Café Benoni, de hade, tro det eller ej, en Vegetarisk Burgare! Det ni, det är inte ofta man hittar nått slikt i Norge. Gott var det åxå, det kan även bero på att jag var hungrig, men helt klart värt fler besök i framtiden.

Veg Burgare, Café Benoni

Nästa etapp blev Værnes Flygplats, Anders skulle ta flyget hem för att inte komma hem mitt i natten. Jag undrar ibland varför de inte döpte flygplatsen till “Hell International Airport”. Hell ligger precis i anslutning till flygplatsen, och att få med det ortsnamnet hade gett massor med gratisreklam.

Efter avklarad avlämning rullade det mest på mil efter mil. Efter lite inre tjänst då huvudet åkt fram och tillbaks ett otal gånger kom jag på att man borde ha en spännrem runt nackstödet som man kunde använda för att spänna fast huvudet så det inte åker runt som en vante när man sover i bilen.

I Åre var det lite pådrag, det ymniga regnet tillsammans med snösmältning hade orsakat några skred. Räddningstjänsten var ute och tog hand om situationen.

Ett litet jordskred

Efter det äventyret så var det återigen mil efter mil. En älg hade lite svårt att bestämma sig för vart den skulle ta vägen, men slutligen så lunkade den iväg ut i skogen.

En Älg

Väl hemma väntade min älskade hustru på mig, det värmer så gott att få återse henne, hon är mitt allt!

Min älskade hustru

Nu är även denna dag till ända, imorgon får bli en ny dag.

Natti Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*