May 072010
 

Idag, Fredag den 7 maj. Idag har varit en hysterisk dag med mycket skiftande arbete. För idag har jag haft en kontorsdag med allt vad det innebär, en stor export har förberetts, offerter har skickats, telefonsamtal har utförts, fakturor har attesterats, framtiden har planerats, jag hoppas att jag på något sätt fått ihop verkligheten på något sätt i slutändan.

Strax före lunch idag fick jag ett SMS från Frida, hon jobbar med A+B hos oss för närvarande, hon frågade vad det blev för lunch idag, och jag såg genast att hon var väldigt blond i sin fråga, så raskt bjöd jag in henne på en lunchdate. Sagt och gjort, vi tog en sväng till Nian för att intaga goda lunchen gemensamt.

Frida äter djur.

Vad gör man inte för ynglingarna, så säg. Frida festade loss på nått med djur i, hon har ju de böjelsen, själv är jag lite mer human som partajade på en 12 bit veg-sushi. Jag känner mig som ett karbonpapper ibland, men gott var det allt.

Sakura, Veg Sushi

Efter dagens arbete begav jag mig hemåt, inför dagens övriga verksamhet så packade jag och Ac in oss i bilen för att bege oss iväg, vi tog med oss Frida, för hon skulle köra Holger tillbaks hem igen.

Vi stannade till på MAX utanför Uppsala för lite mat.

Middag på Max

Mina Falafel-snacks var goda, dock ser de ut som nått helt annorlunda när man ser dem på bilden.

Falafesnacs

När vi väl kommit fram till Arlanda flygfält, och Frida styrt kosan hemåt igen, så var vårt plan försenat, det berodde på ett sjukdomsfall som hade försenat planets ankomst.

Delay

Både resan och vädret var lugnt, som att åka på en räkmacka, utsikten var magnifik, eller vad sägs om detta?

Naturens under sett från ovan.

På Kastrup blev det en långpromenad innan vi var framme vid automaterna där man köper biljett till Öresundståget, vårt mål för kvällen är Landskrona.

Nästa tåg - Öresundståget

Det blev tåg under och över Öresundsbron, tåget passerade via Malmö. Lund, Kävlinge innan det nådde Landskrona, min gamla hemstad. Jag hade tidigare på eftermiddagen pratat med min far, han skulle inte invänta vår ankomst, med så blev det ändå, vi möttes med ett glatt leende, lite kvällsmacka och en god kvällsöl.

Fader Sven

Min älskade hustru är en mycket god konversatör, vi hade alla tre en mycket trivsam senkväll fylld med det goda samtalet.

Älskade hustru AC

Innan vi rundade av dagen så inspekterade vi nytillskottet i konstsamlingen, det var en beställd målning över innergården, och med min fader i förgrunden, den är väldigt fin.

Hemmavid i Olja

Nu är denna dag till ända, imorgon är en ny spännande dag, väl mött!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*