Aug 262012
 

Min syster Annika, Linus och Amanda har sovit över hos oss under natten, det har varit tävling i Agility i Hofors, så de stannade över hos oss då det även är tävling där idag.

Linus var nog inte helt nöjd över att behöva kliva upp så tidigt på morgonen, men upp kom han tillslut 🙂

Linus och Amanda

Annika och AC

Frukosten slank ner utan några större problem, mycket trevligt att få syster med familj på besök.

Jag hoppas nu att det går bra med tävlingarna för dem idag, själv har jag mitt gamla vanliga inplanerade, dvs renovering 🙂

Framemot eftermiddagen gjorde vi ett försök att laga Injera, vi har en ny kokbok och har laborerat lite med en del olika recept, allt för att försöka få till ett värdigt slutresultat. Nu känner jag att jag börjar få kläm på hur det hela skall gå till.

Injera på gång

Men det får bil ett par omgångar till, lite till finns att förbättra. Till Injeran gjorde jag och hustrun var sin gryta, min blev med pumpa, rätt ok på det hela taget sett. Berbere, det har vi haft lite pyssel med att få tag i, men nu tror vi att det kanske kan vara på gång en sändning, för det är helt slut i vår burk i kryddskåpet.

Nåväl, det har varit en bra dag idag, hoppas på många fler sådana framöver.

HejHopp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*