Dec 182010
 

Vi skulle få finfrämmande på förmiddagen, så jag pallrade mig ur bingen någorlunda i tid tills att Albin skulle komma på sen frukost. Han har varit på besök i stan ett par dagar och idag går resan ner mot Skövde igen.

Nåväl, kaffepannan puttrade, skinkan åkte fram ur kylen, lite ostar, korvar, brödklister i form av Lätt och Lagom fick även vara med, min lilla burk med Banos stod med på ett hörn, enda jag glömde var senapen till skinkan, men det ordnade vi till.

Albin på frukostbesök

Vi samspråkade och mumsade i oss bordets frestelser, ett av de mer centrala samtalsämnena vid årstiden är huruvida SJ skall lyckas få tågen från A till B i tid, speciellt nu när det fallit nån millimeter snö 🙂 Vi kollade av eventuella förseningar, men läget var lugnt.

Vi skjutsade sedan Albin ner till stationen, för älskade hustrun skulle till jobbet, och jag hade planerat lite inköp av juleklappar. Det är inte så enkelt det här med presenter, för som ni vet så vill jag ju att det skall vara nått som helst bara är användbart för den som får presenten, nått personligt. Ibland får man tumma lite på visionen, men oftast får jag till det på nått konstigt sätt. När jag gjort det jag tänkt mig, kan tyvärr inte avslöja var det blev, så rullade jag ner till mitt jobb och arbetade dryga timmen innan det var dags att hämta upp hustrun igen.

Dagens övriga äventyr, lite handlande av mat, en del varor tar av nån märklig anledning slut, förstår inte detta, men men, vi rullade i alla fall iväg för att handla lite basvaror.

Hälsokost, Delicato

En av de saker som jag tycker är lite förvirrande när jag är i en mataffär, det är varför det skall vara så hemligt vilken sorts potatis man har till salu, nu tänker jag mest på om det är fast eller mjölig potatis, för det är inte så kul att köpa mjölig när man har tänkt sig att få fast och vise versa. Jag tror inte jag är ensam om detta problem. När jag var mindre så minns jag bara 2 sorters potatis i butiken, Bintje och King Edward, ena fast den andra mjölig. Nu dyker det ju upp nya sorter typ varje vecka… det är inte helt lätt detta.

Fast eller Mjölig potatis

Vi lagade lite mat, hustrun hjälpte min far med sitt facebook-konto, och sen var det väl mest soffläge och massor med Star Trek, det blev väl även en film innan vi bestämde oss för att runda av verksamheten.

Natti Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*