Aug 232011
 

Det är ett herrans kladdande med fönstermålning, men jag har lärt mig nått nytt idag. Tidigare har jag målat fönster med oljebaserad fönsterfärg, jättebra färg, men den tar ett dygn innan den torkar. Betänk då att det skall vara grundfärg och täckfärg, det är 2 dygn det…

När jag lyft ur fönsterna, skrapat och grundmålat dessa och samma med karmen så var alla mina arbetsytor upplåsta, jag kunde ju inte gärna börja såga bland de nymålade fönsterna, vet inte riktigt hur jag kom den briljanta idén att kladda med färg överallt.

Fönsterna ur karmen

Nå, för att gå vidare i historian så hade jag slut på täckfärg till fönsterna så jag begav mig till K-Rauta där jag lärde mig att det numera är Akrylatfärg som man skall använda, och då blir torktiden bara ca 4 timmar, helt andra grejer det.

Så det blev nu inte så mycket nyttigt gjort idag, jag tillade på ett avsnitt av Doc Martin, en mycket trevlig serie, lite som ett Dr House Light. Passar mig bra i smaken.

AC fixar med Charlie

Älskade hustrun har varit barnvakt idag, lilla Charlie har rätt begränsade krav på tillvaron, äta, rapa, spy, sova och lite skrika. Men det är trevligt när han är på besök.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*