Nov 122010
 

Metodiskt betas bit för bit av så att jag så sakteliga kan se ett slut på städ/röj, ett par offerter, några beställningar, nu trillar det in sånt som det vallades för i våras, det tar sin lilla tid ibland.

Jag var nere i källaren häromdagen, det är förbaskat halt ute nu, isgata på flera ställen, så nu är det spikskor som gäller, jag har redan brutit bägge benen på halkolyckor, och det tänker jag inte göra fler gånger. Även hustrun har detta år införskaffat sig ett par spikskor, det är värt varenda pänning, dock måste man fundera lite på vad det är för underlag man går på, för trägolv och så blir rätt hårt punkterade av skorna 🙂

Ko-Buddha vaktar spikskorna

Denna arbetsvecka är slut, så är även jag, middagen som älskade hustrun lagade och som fyllde huset med en underbar doft har mättat mig väl, det var väldans gott kan jag lova, men nu, mellanakt i Idol, jag funderar på om man skulle ta och nanna kudden, denna dagen har varit vänlig mot mig.

Go’kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*