Aug 092010
 

Finns det någon mening med att blogga, eller är det ord skrivna ut i tomma intet, vem vet, men för min egen del har jag hittat en poäng med att göra lite noter över vad varje dag har fyllts med.

Man glömmer så oerhört fort vad varje dag ger, tänk själv efter, vad gjorde du i onsdags förra veckan? Många gånger glömmer man bort sånt som hände för bara några timmar sedan.

Denna kväll har jag pillat lite bakom kulisserna på bloggen, gjort lite tekniska förbättringar, bland annat håller jag på att ordna med ett bildgalleri, för en hel del bilder blir det i inläggen och jag vill gärna samla ihop dem i ett galleri, vi får se hur det hela förlöper.

Bloggen

Jag försöker alltid ha med mig min Canon IXUS 130, den tar bra bilder och jag blir varje gång imponerad över den tekniska utvecklingen som sker för varje ny generation av digitalkameror, fast det skall villigt erkännas att alla bilder inte blir bra, oftast beror det på mig 🙂

För att ha full kontroll över bloggen, så har jag placerat den på ett webbhotell i USA, Surpasshosting.com, alternativet är annars att låta någon annan sköta om bloggservern, men det var inget för mig. Med egen domän går det att kräma ur så oerhört mycket mer på Internet.

De dagliga inläggen låter jag helt enkelt återspegla det som svischar förbi, det är den enkla biten. Det som däremot är avsevärt mycket svårare är att se bildskärmen, för Tisdag Katt tycker väldigt mycket om att kråma sig framför monitorn 🙂 Sött med lite opraktiskt.

Tisdag Katt

Kvällen blir nog inte så långrandig, det blir tidig morgon så detta får bli alles för denna dagen.

Hip hop!

  One Response to “Glädjen över att blogga”

  1. Funderar på att skaffa en Canon S90. Vår fotograferande släkting Göran Säll visade mig den. Har du sett hans fotosida http://www.sall.fotosidan.se/portfolios.htm? Han har gått en hel del fotokurser.

    Såg också att Carl Bildt kopplat ihop hans facebook med bloggen för automatisk matning. Snyggt men frågan om hur mycket man vill koppla ihop dessa fenomen?? /Bloggaren i Solna

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*