Dec 232010
 

Ja, det är ju inte riktigt julafton idag, men snart så, imorgon, då är det julafton! Då kanske jag får se på Karl-Bertil Jonssons jul, men då måste jag vara snäll, och det brukar jag vara.

Idag har både jag och hustrun arbetat, jag hade inte nån som helt energi, eller ens någon lust att jobba idag, det kändes mest hopplöst, men saker förändras ibland, för efter lunchen, (japp veg Sushi), så kom jag tillbaks till kontoret med två små toblerone i handen. Jag kokade mig en kopp varmt kaffe och satte igång med lite grundforskning inför ett projekt jag skall göra under nästa år. Det var lugnt, så skönt och härligt lugn och jag kunde metodiskt utan att konstant bli avbruten göra allt jag hade tänkt mig, det är grejer det!

Väl hemma förberedde jag lite julmat, recept på det kommer lite senare, sen rullade vi iväg med bilen för att handla lite till svärmodern. På Ica hittade jag riktiga jul-äpplen, eller vad sägs?

God Jul Äpplen, från Hollnad

Äpplena kom från ett land som heter “Hollnad”, vet inte riktigt vart det landet ligger, men jag tror det är i Europa nånstans 🙂

Nu skall jag laga mig lite middag, ha det gott!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*