Oct 012010
 

Det har varit en rörig dag idag, skrapa is på rutan, jobba, hem till Frida för att kolla av lite mått, jobba, fram tillbaks, jobba och sen hem. Jo, jag fick en lunchdate idag, Wohoo, Frida och jag lunchade på lite god VanSon mat, alltid lika gott!

Igår tror jag det var, så pratades det om fishermans friend, jag har tänkt på det hela dagen, att bara få mula in en näve eller två och tugga, lite som man kan göra med nonstop. Tugga, tugga, tugga, tugga! Men det blev en sväng till affären där inköpet blev grönsaksbiffar och päron och såna där gröna druvor. Till tjejerna blev det Ben & Jerrys, de är svaga för glass!

Nyskördade grönsaksbiffar

Åter i köket så var hungern och nöden stor, så jag och Frida byggde ihop lite foder. AC jobbade så vi åt själv ikväll, det gick bra det med. Som efterrätt svängde jag ihop en fruktsallad, gott!

Frida monterar ihop mat

Älskade hustrun hämtades upp på jobbet, jag har ett vansinnigt sötsug, men det får bli en kopp kaffe istället för snirr, så är det.

*kram*

  One Response to “Grönsaksbiffar”

  1. Sparar snarret till lördagen? 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*