May 202013
 

En lång dag började tidigt med att jag tog flygbussen ut till Bromma för att flyga ner till Ronneby/Karlskrona. Det är inte helt optimalt att sova borta och att bränna fritid när jag egentligen borde varit hemma. Men men, vi tar det som det kommer.

Flygbiljett, Bromma - Ronneby

Flygbiljett, Bromma – Ronneby

Väl framme i Ronneby blev det en liten minibuss in till Karlskrona. Chauffören släppte av mig lite utanför rutten strax vid bron över till Stumholmen, så jag var nästan framme när jag klev av så att säga. 🙂

Marinmuseum - Karlskrona

Marinmuseum – Karlskrona

På Marinmuseum hålls det på med att byggas ett nytt hus där två stycken u-båtar skall visas upp för allmänheten. Bilder inifrån bygget får vänta ett tag till.

Jag hade ett par möten, gick igenom huskroppen såsom den är i skrivandes stund och fick även krypa runt inne i en av u-båtarna, det är verkligen ett fantastiskt jobb man har 🙂 Inte är den ena dagen lik den andra så säg.

Efter god mat och lite fler möten så var jag klar för dagen. Nu hade jag lite marginal kvar innan jag skulle åka ut till Kallinge i Ronneby igen, så jag strosade runt lite på stan. Visst är det vackert med alla tulpanerna så säg.

Fina Karlskrona

Fina Karlskrona

Hemresan var väl inte så värt spännande, det var mest en repris av morgonens transport, fast tvärtom 🙂

Ronneby, inne i flygplanet mot Bromma

Ronneby, inne i flygplanet mot Bromma

Klockan var nu rätt nära midnatt när min hustru hämtade upp mig på stationen i  Gävle, ännu en dag är lagd till handlingarna, imorgon är det en helt ny dag med nya spännande utmaningar.

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*