Nov 112011
 

Vid 6-tiden i morse var vi klara med vårt uppdrag, en rejäl arbetsseger, även om det hade varit bra att ha ett par arbetsdagar ytterligare för att få till det där lilla extra. På det hela taget sett är jag nöjd.

Navet

Vi åkte ut till hytten, tömde ut det sista och packade in oss i bilen, det var inte mycket plats kvar i bilen kan jag säga, för vi hade en hel del returmaterial med oss. Väl inklämda så riktade vi bilen mot Gävle igen. Det första jag gjorde var att somna 🙂 Vi hade en väl utsövd chaufför som tur var, annars hade vi nog fått stanna kvar en natt till.

I Åre blev det frukost, det var väl ungefär där jag vaknade till, var väl egentligen inte så värst sugen på mat men nått skall man ju ha i sig. Resten av resan blev mest sömn för mig, fast man sover inget vidare i sittande ställning. Känner på mig att det kommer bli en stökig vecka med orolig sömn och konstig dygnsrytm.

Bäst av allt är ändå att jag fick komma hem till min älskade hustru igen, hon är snäll och fin tycker jag.

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*