Jul 032012
 

Idag firar vi min födelsedag, det är en återkommande dag som jag med stor glädje firar, för det finns så mycket i mitt liv som är värt att fira, och födelsedagar är en av dessa. Bäst av allt är att jag får fira tillsammans med min härliga familj.

Blommor och blader på födelsedagen

Det blev god mat, blommor och blader, presenter och helt enkelt mycket trevlig. Malin och Hans med lilla Charlie hade dykt upp, så även Frida. Min älskade hustru Anne Catrine fanns vid min sida, och slutligen kråmade katterna sig för att försöka få nått gott från bordet, allt är helt enkelt som det skall vara.

Frida, hon satt på golvet och gullade med Charlie, det är verkligen en härlig unge, kan bli nått stort vad det lider av honom. Han skiner upp som en sol när man träffas, det gör mig varm i sinnet.

Frida och Charlie leker

Min födelsedag har varit precis så bra som den skall vara, jag trivs med livet.

Tack min älskade hustru för att du ordnat och fixat och grejat inför idag.

Nu blir det soffan för mig, är fortfarande lite krum efter gårdagens flyttbestyr 🙂

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*