Dec 242010
 

Denna dag är det Julafton, vi får se om alla barnen varit snälla, även vi som är lite mer att betrakta som vuxna barn måste ha skött oss under året om vi skall få några paket, jag hoppades när jag vaknade denna morgon att allt gott jag gjort under året skulle räcka till, annars skulle jag få sitta med lång näsa framför granen, och det vore lite trist.

Vårt värdpar, Malin och Hans hade fejat och piffat sitt hem för oss gäster, granen var klädd, prydd med ljus och kulor, den blänkte så fint så fint.

Julgranen hos Malin och Hans

Vi var alla lite sugna på att få hugga in på det ståtliga julbordet, ett överdåd av julmat, nått för alla riktningar, vi har hjälp till med alla gotter, men Malin har dragit det stora lasset, se all härlig mat.

Julematen

Vi umgicks och talade om allt vad livet har att ge, stämningen var god och uppsluppen, ett givet ämne var det myckna snöandet såklart 🙂 Malin tog sedan resolut tag i tomtens arbete, för tomten kom inte, men Malin fixade det jobbet utan problem, många glada tillrop hördes, lyckliga blickar och stor glädje över alla gåvorna.

Malin, Jesper, Hans och Ingvar

Vi rundade av kvällen med lite saffransbullar och en god kopp glögg, vi hade en vit jul igår, det var skönt, det gör morgondagen så mycket mer bättre. Efter några timmar så skottade vi fram bilen och rullade åter in mot stan igen, julaftonskväll är klar, imorgon är en helt ny dag.

Tack Tomten!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*