Sep 222011
 

Förmiddagen blev intensiv, mycket som behövde tas om hand, men sen till dagens nöje, en tur till Käftis 🙂 Jag bet sönder en gammal fyllning i helgen som var och det går inte att ha trasigt i munnen. Jag är glad att jag kunde få tid hos folktandvården på så kort varsel.

Folktandvården, Stortorget Gävle

Inte heller denna gången fick jag nån klubba, klistermärke eller ens en låtsastatuering… Jaja, så är det.

Mot eftermiddagen satte jag mig på tåget ner mot Lund igen. För mig var det en ny upplevelse med direkttåg, eller nästan direkttåg. Från Stockholm var första stoppet först i Hässleholm, det var lite oväntat men smart.

Den inre resan på väg mot Lund

Solen hade gjort kväller när jag kom till Lund, men jag tog en tur upp till min far innan det blev dags för färd mot Landskrona och min nattvila.

Stationen i Lund

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*