Jun 242010
 

Skönt att jobba nu, lugn och ro så jag kan koncentrerat på det jag har att göra, känns mycket bra.

Dagen till ära fick jag även en lunchdate med Frida, vi rullade med våra cyklar  upp till Nian, gissa  vad jag åt 🙂

Veg Sushi

Det är strax midsommar, så efter jobbet hämtade min älskade hustru och Frida upp mig vid kontoret, målet var ställt till blandbannat spritmonopolet. Jag har aldrig varit med om att det är kö för att komma in på Gröna Skylten, men denna dag var det reglerad entré som gällde.

Bakom oss i kön var det en kvinna som verbalt läxade upp sin make, det enkelriktade samtalet kretsade kring att hon alltid hade rätt, och att de skulle gått till bolaget i Tisdags, och att han självklart inte lyssnade på henne, och att hon alltid har rätt, och att han skulle lyssna på henne.

I sådana stunder är jag evigt tacksam för att jag har en familj runt mig där vi gör så gott vi kan för att lyssna på varandra, prata med varandra, och stötta varandra efter bästa förmåga.  Det är så lätt att hitta fel, men det leder aldrig ’till något gott.

Kö till embolaget

Just nu väntar vi på att Malin och Hans skall kika in, det är varmt och skönt, sommaren är här med ljusa nätter. Ännu lyser myggen med sin frånvaro, livet är underbart, bäst av allt det fina är min kära hustru Anne Catrine.

*kram*

  2 Responses to “Kö till embolaget”

  1. På tal om Sushih, kolla in Fumikos fina blogg om vackara sushis/Christian
    Se http://www.hannasobento.blogspot.com/

  2. Hade ni inte maskrosvin på g? 🙂 Glad midsommar på er!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*